Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina
Rabatt
10 %

Olivendyrkningvirksomheden, som Suatoni familien står bag, har fuld kontrol over produktionskæden og det er en af årsagerne til at OVE olien har en lige så god pris som kvalitet.

EL FRANTOIO DI SUATONI F. & C.: olivendyrkningsvirksomheden, som Suatoni-familien står bag, har fuld kontrol over produktionskæden og det er en af årsagerne bag at OVE olien har en lige så god pris som kvalitet. Virksomheden har faktisk sine egne afgrøder ejede olivenlunde, som dyrkes med biologisk metode (certificeret bio fra 1995). På nuværende tidspunkt har virksomheden 6000 oliventræer fordelt på tre jordområder med en afstand på ca. 10 km mellem dem. Frugten bliver på omhyggelig vis håndplukket og overført til produktionen og aftapning i faciliteter, der også er en del af virksomhedens ejendom. Komplet kontrol af produktionskæden. Organisk OVE olie!
Vi er glade for at kunne tilbyde et TILBUD til kunder i Danmark, som vi sender direkte til takket været vores holdbare og beskyttede indpakning i pap, som har 10 flasker med 1 liter, 5 med OVE olie 100 % italiensk og 5 BIOLOGISKE OVE olier til en pris på 154,60 EUR. Vi tilbyder endda en særlig rabat med rabatkoden
"Promozione Sì!HAPPY" på 10 %, som reducerer prisen til en total på 139 EUR til Danmark.
Kontakt os venligst direkte på vores hjemmeside i forbindelse køb for at fastsætte antal og alle modaliteter ved at trykke på ”KØB NU”
Til dem der foretrækker at betale med PayPal-system kan du bruge knappen til PayPal og til enhver anden betalingsform kan du kontakte os direkte via e-mail. På forhånd tak. Forvaltningen


IL FRANTOIO DI SUATONI F. & C. SNC

Neueste Anzeigen von IL FRANTOIO DI SUATONI F. & C. SNCTorna su